promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Én ma is ugyanaz a lázadó vagyok” - Tóth Gabi végre őszintén reagált a botrányokra és a gusztustalan támadásokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi hónapokban többször is gyűlöletcunami zúdult Tóth Gabira, aki most egy nyilvános bejegyzésben tisztázta a dolgokat.

Több mint 452 ezer Instagram követővel Tóth Gabi az ország egy legnagyobb hatást gyakorló énekesnője, és valószínűleg pontosan emiatt lehet az, hogy szinte bármit csinál, rögtön kritikusok tömege kezd el beszólogatni neki. Pár hónapja rengeteg támadást kapott az egyesek szerint hirtelen jött, magyaros „stílusváltása” miatt, és szinte folyamatosan jöttek a rosszindulatú kommentek a közösségi oldalaira – de a híresség megelégelte a dolgot, és egy hosszú bejegyzésben reagált az utóbbi időszak eseményeire.

„Tudjátok, hogy mindig fontos volt számomra, hogy őszintén megosszam veletek mindazt, ami velem történik. Úgy érzem, most jött el az a pillanat, hogy tiszta vizet öntsek abba a bizonyos pohárba. Sokan, sok mindent írtak rólam, többnyire az én megkérdezésem nélkül, az elmúlt majd egy évben. Néhány cikk köszönő viszonyban sem volt a valósággal ezért igyekeztem a közösségi oldalaimon elmondani minden esetben az igazat. Ami velem történt valójában egy klasszikus karakter »gyilkosság« volt.

Az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött, ahol én nyilvánosan is megvallottam a hitemet, amt egyébként sosem titkoltam, hiszen gyerekkoromtól velem van és természetes része a minden napjaimnak. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez egyes médiumokból, emberekből milyen elképesztő gyűlöletet vált ki. Pont azokból akik folyamatosan az elfogadást, toleranciát kérik számon azoktól, akik nem az ő szájuk íze szerinti értékrendet vallják. Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok...

Miközben ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt. Csendben jegyzem meg, a választási kampányban sok vidéki honfitársam kapta meg az ostoba jelzőt. Mondjátok, mi ez, ha nem kirekesztés, lenézés? Számomra persze, ez nem volt újdonság, 17 év alatt kaptam már ennél durvább támadásokat is, például a magukat értelmiséginek tartó kollégák rendszeresen gúny tárgyává tettek, azzal, hogy tájszólással szóltak hozzám. A sokadik ilyen megkülönböztetés után rájöttem arra, hogy nemhogy nem kell szégyellni, de büszkének kell lenni arra, hogy honnan származom.

Mintahogy az is bebizonyosodott idővel, hogy nem a papírok száma határozza meg az embert. Eddigi szakmai pályafutásom alatt sosem jutott eszembe, hogy közéleti szerepet vállaljak. Az értékrendem sosem volt titok, ezt hoztam otthonról.

Az a nemtelen, sokszor igaztalan támadás cunami, azonban, ami a magukat elfogadónak és toleránsnak hirdető oldalról érkezett felém gyakorlatilag belesodort egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el-és befogadtak. A legnagyobb bajban álltak mellém és segítő kezet nyújtottak. Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.

Biztosan sokan emlékeznek még 2012. márciusára, amikor a 15.-ei ünnepségen, a Kossuth téren büszkén énekeltem többed magammal a Nemzeti Dalt. És így érkezünk meg az elmúlt hetek történéseihez.

Terror Háza Múzeum emlékkoncert, Daloskönyv, Békemenet és a Himnusz Székesfehérváron. De lehet bárhol, a nemzet himnuszára sosem mondanék nemet, mert úgy érzem, hogy elárulnám azzal a hazámat. Elképesztő érzés volt állni azon a színpadon, mert még el sem kezdtem énekelni, máris olyan szeretet áradt felém a tömegből, ami felülírt minden meghurcolást, gyűlöletet, amit az elmúlt hónapokban kaptam. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki kitart mellettem és a szakmai teljesítményem alapján ítél rólam. Én ma is ugyanaz a lázadó vagyok, aki harcolni fog az igazságért, a családjáért és értetek!”

– írta Tóth Gabi.

Úgy tűnik, hogy az énekesnő megtalálta a helyét a világban, és végre kiírta magából azokat a dolgokat, amik hosszú ideje zavarták, gyötörték őt, ez pedig a lelki „gyógyulás” egyik első lépcsőfoka – már csak az a kérdés, hogy a közönség hogy fog reagálni erre az őszinte beszámolóra, hiszen egyesek biztos, hogy még ezen is megtalálják a fogást, aztán beszólnak valamit Tóth Gabinak.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás