promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smithnek óriási pénzt ajánlottak, hogy újra megüsse Chris Rockot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alakulóban van az évszázad boxmeccse Will Smith és Chris Rock között.

Az idei Oscar-gála legemlékezetesebb pillanata volt, mikor Chris Rock Will Smith feleségének kopaszságán viccelődött, mire Smith felment a színpadra, és lekevert egy óriási pofont komikus barátjának. Bár továbbra is megoszlanak a vélemények arról, hogy ez a botrány valódi volt-e vagy megrendezett, mindenesetre bárhogy is van, erről a konfliktusról beszél az egész világ.

A két színész pofozkodása a sport világot is megihlette, ugyanis a BoxStar 10 millió fontot ajánlott fel Chris Rocknak és Will Smithnek, ha újra egymásnak esnek a ringben, mint Martyn Ford és Iranian Hulk profi bokszolók "előzenekara" - írja a Mirror.

Nem telt bele sok időbe, Jake Paul önjelölt bokszoló 30 milliót, azaz közel 10 milliárd forintot ajánlott fel a színészeknek, ha inkább az ő mérkőzése előtt küzdenek meg egymással.

„A Will Smith vs. Chris Rock meccs az év, ha nem az évszázad legnagyobb mérkőzése lehet és hol is rendezhetnék jobban a nézeteltéréseiket, mint egy teltházas arénában? Mi letettük a 10 millió eurót az asztalra, amit fele-fele arányban oszlik meg. Remélem elfogadják az ajánlatunkat és megadják a rajongóknak, amire vágynak”

– nyilatkozta Darren Lamb, a BoxStar ügyvezető igazgatója.

A BoxStar régóta foglalkozik azzal, hogy hírességeknek teremtse meg a lehetőséget, hogy a ringben intézzék el a problémáikat, és bár az ajánlat igen kecsegtető, nem valószínű, hogy Rock és Smith bevállalja ezt a meccset, mivel nemrég a közösségi médiában kértek egymástól bocsánatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás