promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smithnek óriási pénzt ajánlottak, hogy újra megüsse Chris Rockot

Will Smithnek óriási pénzt ajánlottak, hogy újra megüsse Chris Rockot

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alakulóban van az évszázad boxmeccse Will Smith és Chris Rock között.

Az idei Oscar-gála legemlékezetesebb pillanata volt, mikor Chris Rock Will Smith feleségének kopaszságán viccelődött, mire Smith felment a színpadra, és lekevert egy óriási pofont komikus barátjának. Bár továbbra is megoszlanak a vélemények arról, hogy ez a botrány valódi volt-e vagy megrendezett, mindenesetre bárhogy is van, erről a konfliktusról beszél az egész világ.

A két színész pofozkodása a sport világot is megihlette, ugyanis a BoxStar 10 millió fontot ajánlott fel Chris Rocknak és Will Smithnek, ha újra egymásnak esnek a ringben, mint Martyn Ford és Iranian Hulk profi bokszolók "előzenekara" - írja a Mirror.

Nem telt bele sok időbe, Jake Paul önjelölt bokszoló 30 milliót, azaz közel 10 milliárd forintot ajánlott fel a színészeknek, ha inkább az ő mérkőzése előtt küzdenek meg egymással.

„A Will Smith vs. Chris Rock meccs az év, ha nem az évszázad legnagyobb mérkőzése lehet és hol is rendezhetnék jobban a nézeteltéréseiket, mint egy teltházas arénában? Mi letettük a 10 millió eurót az asztalra, amit fele-fele arányban oszlik meg. Remélem elfogadják az ajánlatunkat és megadják a rajongóknak, amire vágynak”

– nyilatkozta Darren Lamb, a BoxStar ügyvezető igazgatója.

A BoxStar régóta foglalkozik azzal, hogy hírességeknek teremtse meg a lehetőséget, hogy a ringben intézzék el a problémáikat, és bár az ajánlat igen kecsegtető, nem valószínű, hogy Rock és Smith bevállalja ezt a meccset, mivel nemrég a közösségi médiában kértek egymástól bocsánatot.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás