promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az exnyomozó - Komoly életveszélyben volt a Barátok közt sztárja
Borítókép:  Youtube/TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat az első perctől kezdve óriási sikernek örvendett, néhány rajongót pedig őrültségekre késztetett.

Konta Barbara még a Barátok közt indulásakor játszotta az egyik főszerepet a sorozatban. Ő volt Hoffer Eszter 1998 és 2003 között.

H. András, aki akkor 17 éves volt, szerelmes lett az RTL Klub sztárjába, és a fejébe vette, hogy végez vele, mert nem viszonozta az érzelmeit. A merényletet éppen egy nappal az elkövetése előtt sikerült a rendőröknek megakadályozni, és elkapni a szörnyű tettre készülő fiút.

"2002 februárjában a XV. kerületi Rendőrkapitányságon dolgoztam, és az egyik éjszaka bent voltam, amikor az ügyeletes tiszt segítséget kért. Nem tudta, mennyire veheti komolyan egy fiú szüleinek bejelentését"

– mondta el az akkori ügyön dolgozó volt nyomozó, Bikárdi Csaba.

A fiú a saját szülei jelentették fel, mert annyira megijesztette őket a fiuk, aki állítólag élt-halt Konta Barbaráért, és nagyon csalódott volt, amiért a leveleire nem kapott tőle választ. H. András korábban felgyújtotta egy haragosa autóját, de a színésznőt is zaklatta, többször.

„A szülők elmondása szerint a csalódott fiú arra jutott, hogy ha a színésznő nem lehet az övé, akkor másé se legyen és ezt papírra is vetette. Ezt a fenyegető üzenetet találták meg a szülők, ettől ijedtek meg. Féltek, hogy valóra is válthatja azt az ígéretét, s rátámad Barbarára”

– magyarázta a volt nyomozó.

A házkutatás után több kést és egy 9 mm-es flóbert pisztolyt is találtak 20 tölténnyel, amit a srác egyik barátja vett neki.

A fiút bevitték, ahol mindent bevallott, de a nyomozók szerint furcsán viselkedett. Végül a vizsgálatok során tudathasadásos elmebetegséget állapítottak meg nála, és kezelésre kötelezték.

Konta Barbara jelenleg Hollandiában él a családjával, és nem akart nyilatkozni a Blikknek a történtekről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás