promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges dolog történt ByeAlex koncertjén - Erre senki sem számított!
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex koncertje igazán emlékezetes marad egy pár számára.

Szinte hihetetlen, de az ország egyik legsikeresebb előadója, ByeAlex 10 évvel ezelőtt kezdte a zenei pályafutását, amit természetesen rendesen meg is ünnepelt a zenekarával múlt hétvégén a Budapest Kongresszusi Központban, ugyanis egy különleges, szimfonikus koncerttel kedveskedtek a hűséges rajongóknak, akik alig várták már az eseményt – de a fellépésen történt valami, amire senki sem számított.

„Kedves Alex!

A tegnapi szimfonikus koncertetek életem egyik legszebb pillanatát hozta el! A Lombok című slágered a kedvencem. A szám alatt a párom letérdelt és megkérte a kezemet!!! Köszönjük Neked és a zenekarnak a csodás koncertet és azt, hogy ilyen különleges körülmények között történt a lánykérésem!”

– olvasható az üzenetben, amit ByeAlex több boldog hangulatjel kíséretében megosztott egy InstaStoryban.

Ez is bizonyítja, hogy a folyamatos beszólások és támadások ellenére ByeAlex hatása a közönségre megkérdőjelezhetetlen, és tényleg letett valamit az asztalra, hiszen különben nem jelentene ilyen sokat a zenéje másoknak. Az érintett rajongó biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni ezt a koncertet, a „Lombok” című dal pedig csak még mélyebben bevésődött a szívébe.

Itt lehet meghallgatni a „Lombok” című dalt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás