promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina máris terhes G.w.M-től?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy a titkolózás Kulcsár Edinánál és G.w.M-nél.

Az egykori szépségkirálynő még januárban jelentette be, hogy újra megtalálta a boldogságot a népszerű rapper, G.w.M mellett, szerelmük pedig azóta is töretlen. Bár Edina még nem költözött össze Márkkal, hiszen nem akarnak semmit sem elsietni, nem titkolják, hogy mindketten komolyan gondolják a kapcsolatukat.

Természetes tehát, hogy a követőik gyakran érdeklődnek arról, hogy szeretnének-e majd közös gyereket. Mivel Edina folyamatosan kapja az erre vonatkozó kérdéseket, úgy döntött, válaszol rájuk:

„- Szeretnétek G.w.M-mel közös gyereket?

- Erre csak azért "válaszolok", mert nagyon sokan kérdezitek, szóval a válaszom jelenleg ennyi lenne: Ez legyen a mi titkunk!”

Több se kellett az internet népének, máris elindult egy pletyka, miszerint Edina teherbe esett G.w.M-től, de még nem akarják nyilvánosságra hozni. A híresztelés egy zárt Facebook-csoportból indult ki, ahol a posztoló az alábbi szöveget írta ki:

„Kulcsár Edina terhes! GwM újra apa lesz! Edina nagyjából 6 hetes terhes, de a bejelentéssel még várnak, amíg ki nem derül, hogy fiú lesz vagy kislány. A bejelentés az egyik nagy bulvárlapban várható, de nem árulhatom el, melyikben. Addig is emésszétek a hírt!”

Persze mindezt érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen láthatjuk, hogy a poszt szövegében semmi konkrétum nem olvasható, ráadásul ezt a bejegyzést ugyanaz az illető hozta létre, aki korábban azt terjesztette, hogy Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata zátonyra futott; később persze kiderült, hogy ez közel sem igaz.

Mind Edinának, mind Márknak két gyermeke van az előző kapcsolatukból: G.w.M-nek egy ötéves kislánya és egy másfél éves kisfia, míg Edinának egy három és fél éves fia, és egy kétéves lánya van Csutitól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás