promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt helyről kapott támadást Tóth Andi - Ezt még ő sem bírta szó nélkül hagyni!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi megint kemény beszólást kapott a stílusa miatt, ráadásul egy olyan embertől, akinek rengetegen adnak a véleményére.

A már-már botrányhősnek nevezhető Tóth Andi nemrég ismét nagy port kavart, ugyanis elég érdekes megjelenést választott egy impozáns gálára: fonott hajjal, combközépig érő csizmában és kifejezetten erős, sokak szerint előnytelen sminkkel jelent meg – rengetegen támadták a stílusa miatt, ráadásul most az ország egyik legismertebb fodrásza, Zsidró Tamás is kritizálta a fiatal énekesnőt.

„No1 kritika: Közhely de a kevesebb néha több. Andi természetesen nyomatékosítani szerette volna a jelenlétét a glamour gálán, ez sikerült! Egy koncerten igazán izgalmas tud lenni ez a stílus de egy díjátadó gálára lehet kicsit too much ! De se baj éljen Jack Sparrow felesége irány Karib szigetek”

– írta Zsidró Tamás, aki megmutatta, hogy nézett Tóth Andi a gálán, illetve egy olyan képet is mellékelt, amin jóval visszafogottabb volt, ezzel jelezve, hogy az lett volna a jó irány.

A poszt alatt eléggé megoszlottak a vélemények, ugyanis többen is egyetértettek Zsidró Tamással, és szerintük is sok volt Tóth Andi stílusa, viszont olyanok is akadtak, akik értékelték az énekesnő különleges, bevállalós választását, hiszen ezzel feldobta a gálát.

Még Tóth Andi is kommentelt egyet Zsidró Tamás bejegyzéséhez, bár tőle egészen szokatlan ez a már-már lekezelőnek tekinthető szűkszavúság:

„köszi”.

Itt lehet megnézni Zsidró Tamás posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás