promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alain Delon meg akar halni? - Szívszorító dolgot kért a saját fiától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly döntést hozott minden idők egyik legismertebb színésze, Alain Delon.

A franciák 86 éves filmikonja, Alain Delon 2019-ben súlyos agyvérzést kapott, azóta pedig állítólag szinte árnyéka régi önmagának, sokat szenved, ráadásul nagyon magányos, hiszen rengeteg közeli barátja meghalt az utóbbi években – többek között a legendás Jean-Paul Belmondo is, akit tavaly szeptemberben veszítettünk el.

2021-ben még arról lehetett hallani, hogy Alain Delon a visszatérését tervezi, és el akar készíteni egy utolsó, igazán remek filmet búcsúzóul, mielőtt meghal – de úgy tűnik, hogy letett erről, ugyanis a fia állítólag most olyan dolgot árult el, ami nagyon el fogja szomorítani a színész rajongóit.

Anthony Delon szerint édesapja hamarosan eutanáziával szeretne véget vetni az életének, és azt kérte tőle, hogy legyen ott vele az utolsó pillanatokban – ő pedig ezt meg is fogja tenni neki.

Alain Delon a hírek szerint Svájcban szeretne meghalni, mivel ott Franciaországgal ellentétben legális az eutanázia – vagyis a beteg halálának meggyorsítása az ő kívánságára, beleegyezésével.

Az eddigi reakciók alapján sokan megértik a döntését, de olyanok is akadnak, akik nem értenek egyet ezzel a módszerrel. Egyedül az biztos, hogy rengetegen fogják gyászolni a filmsztárt, ha már nem lesz köztünk – egyelőre még nem lehet tudni, hogy Alain Delon meddig tervez, de már elvileg elkezdte intézni az örökléssel kapcsolatos ügyeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás