promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudta, hogy meg fog halni? - VV Fanni már napokkal a halála előtt rettegett attól, hogy baja esik
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő részletek derültek VV Fanni utolsó napjairól.

Az ország egyik legkülönösebb gyilkosága Novozánszki vagyis VV Fannié. A bírósági per egyik utolsó ülésén az ügyésznő a perbeszédben olyan dolgokra is kitért, amikre soha korábban. Kiderült, hogy Fanni élete utolsó napjait rettegésben töltötte.

B. László vádlott egyértelműen elbukott a hazugságvizsgálaton, főleg a „vízi hulla”, illetve a „megölte Fannit” kifejezéseknél adott reakciója miatt. A férfi a tárgyalás alatt semmiféle érzelmet nem mutatott, egy papírra rajzolgatott.

Az ügyész beszédéből kiderült, hogy VV Fanni naplót vezetett a halála előtt, ebből kiderül, hogy a halála előtti időszakban a testéből élt, volt olyan hónap, hogy 2-2,5 millió forintot is megkeresett. De egyre paranoiásabb is lett, mivel attól rettegett, hogy valaki bántani fogja.

Félt attól, hogy megáll a szíve, ezért igyekezett a lehető legegészségesebben élni. Nem ivott, nem drogozott, odafigyelt az egészségére. Valamint attól is rettegett, hogy valaki betör a lakásába. Ez annyira elhatalmasodott rajta, hogy senkinek nem adott kulcsot a lakáshoz, még a szüleinek sem.

Sajnos, úgy tűnik, hogy paranoiája nem volt alaptalan. VV Fanni még 2017 őszén tűnt el. B. László tagadja a gyilkosságot, azt állítja, hogy ő csak elszállította az eszméletét vesztett lányt, a további sorsáról pedig nem tud. Azt viszont nem mondta el, hogy kiknek adta át VV Fannit.

Bár a holttestet a mai napig nem találták meg, az ügyész szerint egyértelmű, hogy gyilkosság történt. A vádirat szerint az elkövető a testet a Dunába dobhatta, miután a lány a sérüléseibe belehalt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás