promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kellemetlen dolog történt Ördög Nórával, senki se lett volna a helyében
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nórának a repülőtéren akadt komoly gondja, az egész család meglepődött a történteken.

Az ország egyik legismertebb műsorvezetője, Ördög Nóra és a testvére egy dubaji utazással lepték meg a szüleiket karácsonykor, most pedig eljött az ideje, hogy megejtsék a kis kiruccanást, ráadásul az egész családot magukkal vitték – de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezték, hiszen elég kellemetlen szituáció alakult ki a repülőtéren, mikor kiderült, hogy a híresség kisfia nem utazhat velük.

„Venci útlevele hiába érvényes, nem eléggé az... (Nem először fordul elő velünk... Tanuljatok a mi hibánkból. Mindemellett nehezen fér bele a fejembe, hogy akkor minek a lejárati idő? Valami vagy érvényes vagy nem... Nem?) Egy szó mint száz, azt hittem, megszakad a szívem, ahogy öleltem a némán síró kisfiamat, aki az egészről semmit nem tehet... Gondolhatjátok... Ott álltunk az egész családdal, nyolcan, leforrázva”

– írta Ördög Nóra.

Mint kiderült, igaz, hogy papíron augusztusig érvényes volt a kisfiú útlevele, de az EU-n belül még legalább hat hónapig érvényesnek kellett volna lennie, ezért nem engedték fel a gépre.

A kezdeti elkeseredés és idegeskedés végül megoldást szült, ugyanis Ördög Nóra feltalálta magát és megoldotta a szituációt, hiszen kocsiba pattantak a gyerekével együtt, és Bécsből indultak el Dubajba, mivel ott már sikerült megoldani a problémát, így boldogan végződött az eset:

„Happy end! Nem tudom, hogy csak szerencsénk volt-e, vagy valóban igaz, hogy az Emirates az egyetlen légitársaság, amelynek lehetősége van engedékenyebb - és ebben az esetben ésszerűbb - policy alapján eltérni a szabályoktól. Mindenesetre megpróbáltuk, és sikerrel jártunk”.

Itt lehet megnézni a boldog családot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás