promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet olyasmire készül, amire 70 éve nem volt példa a Buckingham-palotában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

II. Erzsébetnek segítségre van szüksége, és ezért hajlandó súlyos milliókat is kifizetni.

A Buckingham-palota 1837-ben vált a brit királyi család hivatalos lakhelyévé, jelenleg pedig az Egyesül Királyság egyik legfontosabb helye, illetve turistalátványossága. II. Erzsébet is nagyon szeret itt lenni, hiszen ez nem csupán egy épületkomplexum, hanem egy igazi szimbólum is, amit csak ritkán alakítanak át – de most úgy tűnik, hogy 70 év után eljött az ideje egy kis változásnak.

A királyi háztartás honlapján nemrég megjelent egy felhívás, hogy festőt, illetve lakberendezőt keresnek a Buckingham-palotába, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy II. Erzsébet elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit modernizálja otthonát.

A leírás alapján a rengeteg tapasztalatot igénylő munkakör elég sokrétűnek és stresszesnek tűnik, hiszen nagyon régi épületről van szó, így szinte minden technikát ismernie kell a jelentkezőnek, ráadásul gyorsan kell elvégezni aprólékos, tökéletes munkát, mivel a felújítás után valószínűleg még hosszú évtizedekig nem kívánnak újabb változást eszközölni a Buckingham-palotában – amihez állítólag utoljára 1952-ben nyúltak hozzá komolyabban.

Április 3. 23:55-ig lehet jelentkezni az állásra, ami heti 40 óra munkával jár, de cserébe nagyjából 30 ezer fontot (13,3 millió forintot) fizet, hosszú távú, illetve egyebek között évente 33 szabadnapot biztosít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás