promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új nő vetette ki a hálóját Harry hercegre, Meghan Markle-nak nagyon kell kapaszkodnia
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az igéző tekintetű Orla szerint ő a hercegné szexibb változata.

Bizonytalan hírek érkeznek mostanában az Amerikába szakadt Harry herceg és felesége, Meghan Markle háza tájáról. Úgy tűnik, nincs minden rendben a házasságuk körül, a hercegnét már azzal is meggyanúsították, hogy kisfiának nem is a brit királyi sarjnak számító férje az apja.

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy Harry is egyre kapósabbnak tűnik a hölgyek körében. Legutóbb egy Orla nevű modell jelentette ki magáról, hogy ő bizony pontosan olyan, mintha Meghan szexibb változata lenne, ezért a herceg sokkal jobban járna vele.

Az igéző szemű, szőke hajú szépség vissza akarja csábítani az elkóborolt kékvérűt Angliába, és ha csak a kiposztolt, izgató fotóit nézzük, akkor nem lehet kétségünk afelől, hogy sikerrel fog járni. Orla egyébként teljesen bele van zúgva a huncut mosolyú hercegbe, akit szimplán ellenállhatatlannak tart.

Harry herceg képviselői januárban jelentették be, hogy a britek nem tudnak neki és a családjának olyan szintű biztonságot garantálni az Egyesült Államokban, mint odahaza. Orla ebbe a megjegyzésbe kapaszkodva lendült akcióba:

„Amióta Meghan átrángatta őt az óceán túlsó oldalára, Harry elvesztette a legendás vadságát. Azt hiszem, ha hazaköltözne a megszokott környezetébe, akkor ismét fellobbanna benne a tűz”

– jelentette ki a hatalmas önbizalommal rendelkező hölgy, aki szerint a herceg mindig is a szőkéket szerette, szóval aligha lenne képes ellenállni neki. Harry egyébként mindössze kétszer tért vissza Angliába azóta, hogy 2020-ban lemondott királyi titulusáról és az azzal kapcsolatos kötelességekről.

A magát 20 éves, mindenhol természetes Barbie-nak nevező Orlának tehát nem lesz könnyű dolga, de egyébként is aligha gondolhatja komolyan, hogy harcba szállhat Meghan hercegnével. Egy kis hírverés azonban jól jön neki, hogy még jobban felhívja magára és a Fanvue fizetős oldalon lévő felnőtt tartalmaira a figyelmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás