promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger elmondta az igazságot a háborúról, aztán üzent az oroszoknak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Terminátor kemény üzenetet küldött az oroszoknak, és Putyinnak.

Arnold Schwarzenegger nemrég a Facebook-oldalára töltött fel egy videót, melyben nemcsak az orosz embereknek, de magának Vlagyimir Putyinnak is üzent a háborúval kapcsolatban.

„1961-ben amikor 14 éves voltam, egy barátommal együtt elmentünk Bécsbe a súlyemelő világbajnokságra. Itt találkoztam először Yuriy Petrovich Valsov-val, aki megnyerte abban az évben a világbajnokságot. A barátommal együtt valahogy bejutottunk a backstage-be, és egyszer csak ott állt előttem a világ legerősebb embere. Megszorította a kezem és rám mosolygott, soha nem felejtem el azt a pillanatot. Ezután kezdtem el én is a súlyemelést, azóta csak tisztelettel és szeretettel tudok az orosz emberekre gondolni”

- kezdte Schwarzenegger, majd elmondta az igazságot az orosz-ukrán háborúról.

„Akármit is gondol mindenki, ez nem az orosz emberek háborúja. Az egész világ Oroszország ellen fordult, azért mert megtámadták Ukrajnát. Városokat romboltak le, civil emberekre bombáztak és már 3 millió ukrán embernek el kellett menekülnie a hazájából. Oroszországot pedig komoly szankciókkal sújtották világszerte, szinte ellehetetlenítették az országot. De kérdem én: arról szó esett valaha is, hogy mennyi orosz katona halt meg eddig. Az orosz kormány hazudott a katonáinak, egy részüknek azt mondták nekik, hogy nácik ellen fognak harcolni, a másikaknak azt, hogy az ukrán népet fogják megmenteni, másoknak meg azt, hogy szimplán tréningezni mennek majd”

Arnold Schwarzeneggel úgy fogalmazott, hogy ez egy illegális háború, amit meg kell állítanunk. A Terminátor szerint ezt a háborút nem az orosz emberek akarták, kizárólag egy ember döntése van a háttérben. Ezek után üzent az orosz barátainak:

„Minden orosz barátomnak üzenem, hogy terjesszék szét az üzenetem Oroszországban, hogy mindenki tudja mi zajlik valójában Ukrajnában, hogy mindenki tudja, hogy a kormány hazudott nekik”

Végül pedig Vlagyimir Putyinhoz címzett néhány szót:

„Te kezdted ezt a háborút, te akartad és csak te tudod befejezni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás