promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkát durván megfenyegették, megérkezett a kőkemény válaszcsapás - Ebből bunyó lesz?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmérgesedett Majka és Doktor Gődény vitája, hamarosan tettlegességig fajulhat a dolog.

Nemrég az ország egyik legismertebb és legsikeresebb embere, Majoros Péter, azaz Majka kirakott egy videót, amiben a rendesen nekiment az elég megosztó személyiségnek számító Doktor Gődénynek az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos véleménye miatt. A gyógyszerész/testépítő először vitára hívta a rappert, majd mondhatni fenyegető jelleggel felajánlotta, hogy akár bunyóval is eldönthetik a nézeteltérést – Majka persze nem hagyta szó nélkül a dolgot.

„Gyurika, hát mi ez? Felkelek, és azt látom, hogy verekedni akarsz? Hát ezt nem is hiszem el, tesó! Ez milyen hozzáállás? Akinek ilyen politikai ambíciói vannak, mint neked, az hogy választhatja másodkézből az erőszakot? Azért, mert elsőre nem tetszett, hogy valaki mondott neked valamit, azonnal verekedjünk? Essünk egymásnak? [...] Haver, életed legnagyobb promóciója lenne az, ha én a szakállad közé ütnék, valamilyen sportteljesítményszerűség közepette egy ringben”

reagálta Majka.

Úgy tűnik, hogy sötét fordulatot vett Majka és Doktor Gődény összetűzése, hiszen az sosem jelent jót, ha már csak az erőszak marad „megoldásnak” – pedig minden jel arra utal, hogy a rapper még ettől sem zárkózik el, csak vannak feltételei:

„Hozd a 150 milliót, amivel tartozol az országnak. És ha akarsz velem kicsit bokszolgatni, akkor tegyél rá még egy kis pénzt. És akkor nagyon szívesen.”

Itt lehet megnézni Majka teljes videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás