promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez fekete minibugyiban mutatta meg bájait a rajongóknak, kiakadt az internet - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ultraszexi képekkel állt elő az énekes színésznő.

Jennifer Lopez most valószínűleg a tökéletes boldogság állapotában leledzik, ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni az ember spirituális szintjén. Már pár éve újra együtt van régi szerelmével, a csodálatos Ben Affleckkel, miközben zenei karrierje is csúcson van, nem mellesleg pedig színészként is nagyon sikeres.

Ám azért a siekrek ellenére is akadnak kisebbségi komplexusai JLo-nak, nemrégiben például attól a hírtől volt hangos a világsajtó, hogy az énekesnő egyszerűen nem szeretne találkozni Ben Afflexk egyik legjobb barátjával, a szintén csodálatos George Clooney-val. Merthogy Ben Affleck má régóta győzködi kedvesét, hogy csináljanak egy duplarandit George Clooney-val és feleségével, a Amal-lal.

JLo ezt azzal indokolta, hogy Hollywwodban őt nem tartják komoly színésznőnek, így nem is érzi megbecsültnek magát a nagy színészek körében. Ő úgy fogalmazott, hogy kivűlállónak érzi magát ebben a körben.

Bárhogyis van, Jennifer Lopez új filmje biztos, hogy sokaknak az egyik kedvenc habkönnyű romantikus filmje lesz majd:

Ben Affleck és JLo az ilyen apró kis félreértések mellett elképesztően harmonikus kapcsolatot ápolnak egymással, JLo szexi Instagram-fényképeit nézegetve pedig nem tud más eszünkbe jutni, minthogy harmónia a négyzeten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás