promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfelejtett felül felöltözni Nicole Scherzinger, szívfájdítóan gyönyörűek a mellei
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy divatfotózáson, majd fürdőmedencézés közben is megmutatta hibátlan alakját.

Nicole Scherzinger mindig tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet. A 43 éves, hawaii származású énekesnő és médiaszemélyiség a napokban úgy öltözött fel, mintha felülre elfelejtett volna ruhát venni.

Nicole így egy csodálatos, talpig érő kék szoknyában, valamint fekete melltartóban állt a kamera elé. Férfi legyen a talpán, aki a fotókon észrevette, hogy a bal kezében egy divatos kis kék táskát is tart.

Az énekesnő éppen a szülőhelyén, Hawaii-on pihengetett és dolgozott, és az ott készült képeket tette ki az Instagram-oldalára. A fotók valójában a Jacquemus luxusmárka őszi-nyári kollekciójának reklámjai, és Nicole azért maradt szinte teljesen csupasz felül, mert a divatcég 255 fontba (azaz 116 ezer forintba) kerülő melltartóját mutatta be.

„Mahalo és köszönöm, hogy a márka hazahozott, és erre a gyönyörű show-ra sor kerülhetett a hawaii divathéten. Büszke vagyok, hogy a rengeteg hazai tehetség ebben a fantasztikus környezetben mutathatta be a kollekciót”

– lelkendezett Nicole, egy kis hazai ízt is csempészve a posztba. A Mahalo hawaii nyelven a köszönet és az elismerés kifejezésére használt szó. Az énekesnő aztán az esti órákban is kitett néhány képet a közösségi oldalára, és azokon már derékig vízben állva, de ugyancsak melltartóban tette közszemlére hibátlan testét.

Nicole egyébként jelenleg nem szabad préda, a rögbijátékos Tom Evans a párja, bár a sztársportoló éppen a Valentin-napot nem tudta kedvesével tölteni. Az énekesnő korábban se veled, se nélküled kapcsolatban élt a Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás