promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az autó ülésén lévő ronda foltoktól rögtön megszabadulhat két egyszerű hozzávaló segítségével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kell megszoknia és elfogadnia a kárpiton lévő régi pecséteket.

Mindenkinek az autóülésein vannak olyan makacs foltok, amelyeket – jobb híján – már megszokott, mert lehetetlen őket eltávolítani onnan. Biztosan mindenki rengeteget költött már speciális tisztítófolyadékokra és más csodaszerekre, pedig talán elég lett volna otthon körülnéznie.

Egy tisztaságmániásokból álló csoport szívesen oszt meg olyan háztartási trükköket a közösségi médiában, amelyek által könnyebbé válhat a hétköznapi élet. Természetesen a pecsétes autóülések ellen is van tuti biztos receptjük.

A brit Joanne Dunston szerint elég csak körbenézni a fürdőszobánkban, hogy ráleljünk a pofonegyszerű megoldásra. Nincs másra szükségünk, mint borotvahabra és fogkefére ahhoz, hogy 15 perc alatt újjávarázsoljuk az autókárpitot.

Előbb fújjuk be borotvahabbal az érintett, piszkos területet, majd kézzel gyengéden kenegessük szét rajta. Ezután vegyük az öreg fogkefénket (azért ne új legyen, nehogy túlzottan karcoljon), és óvatosan sikáljuk meg a foltokat.

15 percig hagyjuk rajta a habot az ülésen, majd mossuk le meleg vízzel átitatott mikroszálas kendővel, és elvileg ezzel már kész is a csoda. Állítólag az üléseink ettől teljesen újszerű állapotba kerülnek, ha tehát eladásra készítjük fel a kocsit, ezt a trükköt mindenképpen érdemes kipróbálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás