promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mi akasztja ki legjobban Shakirában a férjét, Gerard Piquét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakira Waka Waka című slágerének 2010-es forgatása során találkozott férjével, Gerard Piqué labdarúgóval. Azóta pedig elválaszthatatlanok. 

Bár sokszor kapott szárnyra a szakításuk híre, ezek a pletykák mindig hamisnak bizonyultak, és a páros még mindig elképesztően szerelmes egymásba.

A Planet Weirdo with Holly H. podcastban Shakira most elárulta, hogy azért akadnak köztük apróbb viták. A legkényesebb pont állítólag Shakira késései, amit Piqué kicsit nehezen visel.

Azonban magyarázata is van rá, hogy miért olyan pontatlan:

„A kolumbiai idő nem ugyanaz, mint a katalán vagy a spanyol. Ha vitatkozunk, az azért van, mert késtem, és várnia kell rám.”

Azért hozzáteszi, hogy amióta ismeri a férjét, sokkal pontosabb lett. A futballsztárnak nagyon szigorú beosztása van, amihez néha a feleségének is igazodnia kell.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben vállalták fel a kapcsolatukat. Jelenleg két gyermeket nevelnek együtt, Milant és Sashát.

„Az egész akkor kezdődött, amikor egyszerre voltunk Dél-Afrikában, és írtam neki. Ő már ott volt, mert énekelt a megnyitó ünnepségen, és megkérdeztem tőle, milyen az idő. Ez egy tipikus hülye kérdés, és a normális válasz az, hogy hozz egy kabátot. De ő mindig részletesen elmesélte, miként változik az időjárás, és odáig fajult, hogy azt mondtam neki, hogy be kell jutnunk a világbajnokság döntőjébe, hogy viszontláthassuk, mert a fináléban énekelt"

– emlékezett vissza korábban a kapcsolatuk kezdetére Gerard Piqué.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás