promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle megalázta Károly herceget?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle kapcsolata a királyi családdal koránt sem rózsás. Korábban rasszizmussal vádolta Harry herceg családját, de állította azt is, hogy nem kapott segítséget, amikor öngyilkos gondolatai voltak.

Több királyi szakértő úgy gondolja, hogy Meghan sürgette Harryt, hogy adja fel életét az udvarban. Mások úgy vélik, hogy Harry elsősorban ürügyként használta a feleségét, hogy elmeneküljön egy olyan életből, amelyet már nem akart élni. Nem tudni pontosan, miért, de végül szakítottak a brit királyi családdal és Amerikában kezdtek új életet.

Most viszont fényderült egy igencsak szokatlan konfliktusra Meghan Markle és Károly herceg között. Sussex hercegnéje nem ápol túl jó kapcsolatot a családjával. Így már az esküvőjén drasztikus döntést hozott, senki mást nem hívott meg a ceremóniára, csak az édesanyját, Doria Raglandet.

Mivel az édesapja, Thomas Markle nem volt jelent, Károly herceg kísérte az oltárhoz a menyasszonyt. Az ötlet a hercegné apósától érkezett, de nem éppen úgy fogadták, ahogy arra számított.

Robert Hardman szerző életrajzi könyvet ír Meghan Markle-ről, ezért barátaival és ismerőseivel is beszélt, és sokat tudnak az egykori színésznő nagy napjáról. Meghannek megvolt a maga elképzelése arról, hogy milyennek kell lennie a ceremóniának. Egyik barátja azt mondta Hartmannnak, hogy Meghannek eredetileg esze ágában sem volt Károllyal végigmenni a padok között. Ehelyett megkérdezte leendő férje apját:

„Találkozhatunk félúton?”

Nem tudni, hogy Meghan Markle miért állt elő a furcsa ötlettel. Sokak szerint csak magának akarta a rivaldafényt, mások szerint így akarta megmutatni a függetlenségét, megint mások szerint ezzel megalázta Károly herceget és csak azt mutatta meg ismét, hogy mennyire nem illett a királyi családba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás