Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csodálatos helyen ünnepelte az évfordulóját Vasvári Vivien - Fotó

Csodálatos helyen ünnepelte az évfordulóját Vasvári Vivien - Fotó

Színes

Csodálatos helyen ünnepelte az évfordulóját Vasvári Vivien - Fotó

Színes

Promotions 20:20

Szerelmes fotókon mutatta meg párját. 

Vasvári Vivien 2019-ben jelentette be a válását Szegedi Ferenc, Fecsótól, de nem maradt sokáig egyedül, hamar rátalált a szerelem ismét.

Most már két és fél éve élnek együtt új kedvesével, Zsigmonddal, akivel nagyon jól kijönnek egymással.

Korábbi kapcsolata nem alakult a legjobban, bár Fecsóval megnyerték a Nyerő Páros című műsort, a férfi mégis folyamatosan megcsalta. Vasvári Viviennek hamar elege lett a hűtlen férfiból, ezért az esküvő után egy évvel beadta a válókeresetet.

A nehéz időszak után sokáig úgy érezte, hogy nem is akar új kapcsolatot. Végül mégis bekopogott hozzá a szerelem Zsigmond képében. Először egy évig tartott a kapcsolatuk, majd szakítottak, de nem bírták sokáig egymás nélkül, hamar kibékültek. 2,5 éve tart a szerelmük, amire most egy romantikus poszttal is megemlékezett Vasvári Vivien. Az évfordulójukat pedig nem is akárhol, hanem San Franciscoban ünnepelték kettesben.

"A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte... a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt"

- mondta egy korábbi interjújában.

Borítókép: TV2 Play