promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodálatos helyen ünnepelte az évfordulóját Vasvári Vivien - Fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelmes fotókon mutatta meg párját. 

Vasvári Vivien 2019-ben jelentette be a válását Szegedi Ferenc, Fecsótól, de nem maradt sokáig egyedül, hamar rátalált a szerelem ismét.

Most már két és fél éve élnek együtt új kedvesével, Zsigmonddal, akivel nagyon jól kijönnek egymással.

Korábbi kapcsolata nem alakult a legjobban, bár Fecsóval megnyerték a Nyerő Páros című műsort, a férfi mégis folyamatosan megcsalta. Vasvári Viviennek hamar elege lett a hűtlen férfiból, ezért az esküvő után egy évvel beadta a válókeresetet.

A nehéz időszak után sokáig úgy érezte, hogy nem is akar új kapcsolatot. Végül mégis bekopogott hozzá a szerelem Zsigmond képében. Először egy évig tartott a kapcsolatuk, majd szakítottak, de nem bírták sokáig egymás nélkül, hamar kibékültek. 2,5 éve tart a szerelmük, amire most egy romantikus poszttal is megemlékezett Vasvári Vivien. Az évfordulójukat pedig nem is akárhol, hanem San Franciscoban ünnepelték kettesben.

"A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte... a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt"

- mondta egy korábbi interjújában.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás