promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry apró, vadító bugyiban gördeszkázik, formás fenekét bárki megcsodálhatta a nyílt utcán - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vadítóan szexi képeket tett közzé a színésznő.

Halle Berry az utóbbi időben a Robert Pattinson és Zoë Kravitz főszereplésével készült Batman-film kapcsán került újra reflektorfénybe a Macskanő-rajongóknál, hiszen korábban ő játszotta ezt a szerepet, méghozzá a 2004-ben elkészült, de nem túl jó kritikákat, és még ezeknél is rosszabb értékeléseket kapó film kapcsán. Az alkotást Pitof rendezte, az ő munkáját érte talán a legtöbb bírálat.

Minden idők egyik legrosszabb képregényadaptációjának is mondják sokan az elkészült mozgóképet.

Később a Macskanő sokszor rákerült olyan listákra is, amelyekre a világ legrosszabb filmjeit gyűjtötték össze.

Az új Batman-film kapcsán pedig Halle Berry több nyilatkozatban is kifejtette, hogy ő mindent megtett volna, hogy a 2004-es film jobb legyen, ám nem volt elég beleszólása a kreatív folyamatokban.

Halle Berrynek anno ez egy hatalmas mérföldkő lehetett volna a karrierjében, ha összejön a film, és a rajongók is szeretik, és bár nem így történt, a színésznő így is elképesztő karriert tudhat a háta mögött. Az évtizedek alatt pedig olyan elismeréseket is bezsebelt, minthogy őt választották minden idők legszebb James Bond-lányának.

Halle Berry 55 évesen is elképesztő formában van, így még a jövőben is bármikor bevállalhat egy szuperhős filmet. Erről pedig legutóbbi Instagram-fotói is tanúskodnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás