promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3 zenés dokumentumfilm a Netflix-ről - ismerd meg a sztárok igazi oldalát!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeretnél nagyobb betekintést nyerni a popsztárok életébe? - Akkor ezeket a filmeket neked alkották! 

Mindig is érdekelt, hogy mi történik a legnagyobb énekesekkel a kulisszák mögött? A következő Netflix-es dokumentumfilmek bemutatják, hogy a világsztárok előadásai mögött milyen hatalmas mértékű munka van. Általuk megérthetjük az utat is, amit be kellett járniuk, hogy elérjék mostani csúcspontjukat. A legjobb az egészben, hogy ezek a filmes alkotások magyar felirattal is elérhetőek.

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You (2020)

Ugyan még nem járt Magyarországon Ariana Grande, viszont a Netflix-nek köszönhetően otthon, a kanapénken ülve is elvarázsol minket csodálatos hangjával. A film fókuszában a Sweetener világturné londoni koncertje áll, amelynek során betekintést nyerünk az énekesnő háttérmunkáiba és elbájoló személyiségét is megismerhetjük.

HAZATÉRÉS: A Beyoncé-film (2019)

A fergeteges Coachella-szereplés folyamatába nyerhetünk elképesztő betekintést az R&B királynő, Beyoncé személyén keresztül. A Hazatérés őszintén, kendőzetlenül tárja elénk a világhírű énekesnő érzelmi világát is és azokat a megpróbáltatásokat, amiken keresztül ment. Felnyitja a szemünket azzal a hatalmas mennyiségű munkával kapcsolatban is, amely szükséges a magas színvonalú előadások megszervezéshez. 

Britney kontra Spears (2021)

Hogy miről szól a Britney kontra Spears? A nagy port kavart gyámsági perének ügyéről, amelyet Erin Lee Carr rendező és Jenny Eliscu dolgozott fel olyan különleges interjúk és személyes bizonyítékok segítségével, amiket eddig kevesen láthattak csak. Leleplezésre kerülnek a titkok és a hazugságok. A film célja, hogy megismerjük az énekesnő szabadságra való törekvésének történetét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás