promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható dolgot tettek az ukrán katonák - Ezt még Sylvester Stallone sem tudta szó nélkül hagyni
Borítókép:  youtube.com/Dog with Blog (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még az orosz-ukrán háború alatt is fel-felcsillan az emberség fénysugara, hála egy kiskutyának.

Jelenleg az egész világ figyelme az orosz-ukrán háborúra összpontosul, hiszen sokan nagyon felháborodtak azon, hogy 2022-ben ilyen szörnyűség történhet Európában. Szerencsére még ebben a nehéz időszakban is akadnak néha olyan történetek, amik reményt adnak, illetve megmelengetik az emberek szívét – most is történt egy igazán megható dolog.

Az ukrán katonák az egyik támaszpontjuk közelében három fagyoskodó, éhes kiskutyára lettek figyelmesek. Nem tudták ott hagyni őket, ezért végül úgy döntöttek, hogy befogadják a kutyusokat. Közülük ketten leginkább a konyha közelében ólálkodnak azóta is, viszont van egy eb, ami „őrnek állt”, és most is kiveszi a részét a munkából, hiszen folyamatosan lesi a betolakodókat és a veszélyt – őt végül Sylvester Stallone ikonikus akcióhőséről, Rambóról nevezték el.

„Legyen áldott az összes elképesztően bátor férfi, nő és gyermek. Ennek a rémálomnak és ártalmas tragédiának véget kell érnie!”

írta Sylvester Stallone a közösségi oldalán, miközben megosztott egy képet a pici Rambóról.

A kiskutya és az ukrán katonák története pillanatok alatt bejárta a világhálót, hiszen sokan elérzékenyültek attól, hogy ezek az emberek még a háború alatt sem felejtettek el emberségesek és kedvesek maradni.

Itt lehet megnézni egy videót a Rambo nevű ukrán kutyusról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás