promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csábító barna latexben őrjítette meg a férfiakat Khloe Kardashian – és sápasztotta el a nőket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A médiaceleb neve még egy kosárrangadón is elhangzott, de az exe nem örült neki.

A mostanában szőkében pompázó Khloe Kardashian olyan cuccban jelent meg nemrég, amelytől nemcsak a férfiak álla esett le, de a nőket is irigykedésre késztette. A 37 éves amerikai valóságshowsztár és médiaceleb barna latexruhája tényleg mindent vitt.

Khloe elképesztően dögösen nézett ki a szettben, egy ócska, rozsdás Toyota körül pózolva tette közszemlére tökéletes testét. A kiegészítőként viselt barna bőrkabát és hasonló színű magas sarkú is remekül mutattak rajta.

„Csúszós, amikor nedves”

– fűzte kommentárként az Instagramon megjelent fotóihoz, és a rajongóknak aligha lehetett fogalmuk arról, hogy ezt most a ruhájára, vagy valami egészen másra értette. Khloe posztja egyébként nem sokkal azután született, hogy ex-barátját, a kosaras Tristan Thompsont alaposan felheccelték dobása közben az ellendrukkerek a Chicago Bulls–Miami Heat meccsen – éppen a szőkeség nevének skandálásával.

Bár Tristannak összejött a pont, a csapata végül 112:99 arányú vereséget szenvedett. A sztárpár egyébként 2016-ban randizott először, és azóta egyfajta se veled, se nélküled hozzáállás jellemzi a kapcsolatukat. Most éppen külön vannak, pedig már van egy 3 éves kislányuk is.

Khloe terhessége alatt a nála 7 évvel fiatalabb kosaras hűtlenül kicsapongott, mégpedig Kylie Jenner akkori legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal látták csókolózni. A karantén alatt Khloe és a sztársportoló újra egymásra találtak, ám most talán véglegesen elváltak útjaik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás