promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havazott, Istenes Bence pedig férfiasan belecsapta az autóját a hófalba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Extrém hírrel jelentkezett a műsorvezető, aki még mindig nem beszél a Csobot Adéllal való kapcsolatáról.

Miközben a rajongók azon aggódnak, gond van-e Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatával, maguk az érintettek látszólag egyáltalán nem törődnek ezzel a témával. Az Instagramra és más közösségi felületekre kitett posztjaik nem arról árulkodnak, hogy bármi probléma lenne közöttük.

„Istenes Bence válik Csobot Adéltól!!! Úgy látszik, nem tudták megoldani a magánéleti problémáikat. Sajnálom őket, mert aranyosak voltak együtt. Azt nem tudom, mikor és hol lesz a bejelentés, lehet az Instájukon vagy az egyik lap címlapján. De állítólag valamikor jövő héten lesz”

– írta már február első felében egy jól értesültnek tűnő olvasónk, ám a jóslata szerencsére nem vált be. A pletykák feltehetőleg azért röppentek fel, mert Bence a 2022-es évet azzal kezdte, hogy elindult a híres El Caminóra, vagyis a Szent Jakab-zarándokútra, majd a Mátrában is kirándulást tett – mindezt élete párja nélkül.

Most pedig havas környezetből, egy keresztbe fordult piros Audi elől jelentkezett be a műsorvezető, mégpedig – ellentmondva a helyzet drámaiságának – meglehetősen vidám és elégedett arccal.

„Picit elszámoltam a kanyart! Beleszálltunk a hófalba, traktor mentett ki minket. Majd teszek ki videót... Ilyen egy igazi férfi játszótér”

– jegyezte meg Bence, aki a videóval egyelőre adós, ezért fogalmunk sincs, hol, milyen körülmények között történt az eset. Az egyik kommentelő az észak-svédországi Arjeplog tesztpályájára tippelt, amely az európai autóipari tesztelés egyik fellegvára.

„Most akkor együtt vagy Adéllal?”

– tette fel egy másik követő azt a kérdést, ami sokakat foglalkoztat, ám erre vonatkozólag egyelőre nem láthatunk tisztán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás