promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fegyvert fogott az ukrán szépségkirálynő is, hogy leszámoljon az orosz megszállókkal
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anastasiia Lenna fegyverre cserélte a koronáját, és csatlakozott az ukrán hadsereghez, hogy kiálljon az oroszok ellen.

Február 24-én, csütörtökön bekövetkezett az, amitől nemcsak az ukránok, de egész Európa, és a világ is félt. Az orosz hadsereg betört Ukrajnába, és azóta is heves harcok folynak. A helyiek közül nagyon sokan önként csatlakoznak a sereghez, hogy megvédjék a hazájukat. A Daily Star számolt be róla, hogy az egykori ukrán szépségkirálynő, Anastasiia Lenna is fegyvert fogott, hogy szembeszálljon az orosz haderőkkel.

A most 31 éves Lennától nem áll távol a fegyverhasználat; igaz, eddig csak Airsoft fegyvereket fogott, de úgy érzi, ez a tapasztalat most jól fog jönni neki az éles fegyvereknél. A modell eddig csak az Instagram-oldalán keresztül támogatta honfitársait, de most készen áll arra, hogy végezzen az orosz megszállókkal.

„Mindenki meg fog halni, aki megszállási szándékkal lépi át az ukrán határt! (...) A hadseregünk úgy harcol, hogy a NATO-nak kéne csatlakoznia Ukrajnához”

– írta bejegyzéseiben Lenna, aki emellett felszólította a vidéki embereket, hogy távolítsák el az összes útjelző táblát, így nehezítve meg a megszálló csapatok előrenyomulását.

Anastasiia felhívta a figyelmet az adakozás fontosságára, emellett egyértelműsítette, hogy mi vár minden orosz katonára, aki Ukrajna területére lép:

„Segítsünk nekik egyenesen a pokolba jutni!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás