promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: Virág András a kiesése után mondta el az igazságot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kamerák előtt vallott az Exatlon Hungary kiesője.

Virág András távozott az Exatlon Hungary All Star legutóbbi párbaja után. A világkupagyőztes karatés érzi, hogy a verseny lassan elér arra a pontra, mikor a csapatjáték már nem számít, azt látta a Bajnokokon, hogy most már mindenki elkezd saját magáért küzdeni.

Virág András a hétfő reggeli Mokkában beszélt arról, hogy milyen viszonyban volt csapattársaival, és hogyan élte meg mind fizikailag, mind lelkileg az All Star-t.

„Ez inkább lelkileg volt nehéz. Én nem haragszom senkire, mert nem feltételezem azt, hogy nekem bárki is rosszat akart volna. Mindig valamiből tanul az ember. Nyilván azért kaptam ezt az egészet, hogy még erősebb legyek belülről. Próbáltam én túllendülni, és közeledni a csapathoz, de néha úgy éreztem, hogy falakba ütközöm, és nem kapom azt a fajta visszajelzést, amit elvártam volna”

Andris szerint a Bajnokok nagyon jó csapatot alkothatnának, ha nem mindenki saját magát védené, és nem mindenki csak magával törődne, mert véleménye szerint ez az oka, hogy a piros csapat kezd szétesni.

„Lehet én is hibás voltam ebben az egészben, hogy nem nyitottam, vagy később kezdtem el megnyílni feléjük. Egyébként nem vagyok egy ilyen ember, tehát én mindenkinek nyitott vagyok, és közvetlen”

A karatés szerint óriási akaraterő kell ahhoz, hogy valaki megnyerje az All Star-t. Véleménye szerint nagyon jó játékosok vannak az idei versenyben - mind a Bajnokok, mind a Kihívók részéről. A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás