Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elton John hátborzongató helyzetbe keveredett - veszélybe került az élete

Elton John hátborzongató helyzetbe keveredett - veszélybe került az élete

Színes

Elton John hátborzongató helyzetbe keveredett - veszélybe került az élete

Színes

Promotions 09:09

Sir Elton John magánrepülőgépével utazott, amikor hatalmas viharba kerültek.

Hátborzongató helyzetbe került Sir Elton John, amikor magánrepülőgépével éppen New York-ba tartott egy koncertjére. A 74 éves énekes nagyon megrémült, amikor Írország déli partjainál a pilóták visszafordították a gépet, mivel a problémák adódtak a rendszerrel. 

A kényszerleszállás mellett döntöttek, ami miatt a tűzoltókat is előre értesítették. Ennek ellenére nem tudták végrehajtani a tervet, mivel a Franklin nevezetű viharciklon túlságosan erősnek bizonyult. Kétszer is megpróbálták, de csak harmadjára jött össze a leszállás.

Szerencsére nem sérült meg senki, de Elton John-t megviselték a történtek. Ennek ellenére még sem várakozott sokáig - keresett magának egy Egyesült Államokba induló repülőgépet és el is indult a legközelebbi járattal. A döntésére a Madison Square Gardenben megrendezett előadása miatt került sor, amit semmiképpen nem akart lefújni az énekes. 

Habár nagyobb katasztrófa is történhetett volna, Elton John összeszedte magát és a kaotikus események sem gátolták meg abban, hogy fergeteges hangulatot teremtsen New York-ban. A repertoárjából igazi klasszikusokat is elővett, amelyek első sorban híressé tették őt - a közönség pedig imádta a Daily Mail szerint.

Borítókép: Profimedia