promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az orosz katonák a Tinderen nyomultak az ukrán nőkre, közvetlenül a háború kirobbanása előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ukrán hölgy beszélt arról, hogy a határon várakozó orosz katonák hogyan vadásztak a Tinderen az Ukrajnában élő nőkre; mindezt a háború kirobbanása előtti napokban.

Exkluzív riportot publikált a The Sun nevű angol lap, amely arról szól, hogy az Ukrajna mellett állomásozó orosz katonák hogyan nyomultak rá az ukrán nőkre, méghozzá az orosz támadás előtti napokban.

Dasha Synelnikova egy ismerősétől tudta meg, hogy Harkov térségében ismerkedni kész orosz katonák képivel lett tele a Tinder egyik napról a másikra. A Kijevben élő hölgy több olyan profilt is lefotózott, amelyeknél fegyveres, egyenruhás, orosz katonák képei voltak láthatók. Hogy megbizonyosodjon a profilok hitelességéről, kíváncsiságból jobbra húzott egy 31 éves, Andrej nevű férfit. Hamarosan megtörtént a matchelés, és elindult a beszélgetés:

„– Hol vagy? Harkovban?
– Természetesen nem Harkovban, de közel. 80 kilométerre.
– Tervben van, hogy meglátogatsz minket?
– Szívesen mennék, de az orosz srácokat nem látják szívesen Ukrajnában 2014 óta, amikor az orosz hadsereg elfoglalta a Krím-félszigetet.
– Mivel foglalkozol?
– Belgorodban születtem és 2014 előtt mérnökként dolgoztam. Elég sokszor jártam Harkovban, és annyira szerettem, hogy még egy kis lakást is akartam ott venni. Szeretek Ázsiában utazni, Thaiföldre különösen, de most nem könnyű idők járnak. Szerettem volna Európába is elutazni, de most nagyon nehéz vízumot szerezni, mert nem nagyon szeretik az oroszokat.”

Ezek után Dasha megkérdezte a férfit, hogy katona-e, mire ő egy Jim Carrey-s gif-fel válaszolt, amihez az volt írva, hogy "Hoppácska".

Az ukrán hölgy elmondása szerint később több szuperlájkot is kapott olyan férfiaktól, akik ugyancsak Harkov közelében voltak, és közülük néhányan nem is titkolták, hogy katonák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás