promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tudom, milyen érzés felnőni háború után egy elfoglalt országban” - Arnold Schwarzenegger is megszólalt az orosz-ukrán háborúról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger sem bírt elmenni szó nélkül a szomszédban zajló háború mellett, ami az egész világot aggasztja.

Minden idők egyik leghíresebb, legkarakteresebb színésze Arnold Schwarzenegger, akit az utóbbi évtizedekben olyan sikerfilmekben láthattunk, mint például a Terminátor, Ragadozó, Kommandó, Ovizsaru, Total Recall vagy Az utolsó akcióhős. A színész a politikai pályán is kipróbálta magát, ezért nem áll távol tőle, hogy komoly, nemzeteket érintő dolgokról is állást foglaljon, így most az orosz-ukrán háborúról árulta el a véleményét a közösségi oldalán.

„Sokat gondolok az ukrán emberekre. Többen is felkértek interjúra, de úgy gondolom, hogy a híreknek inkább arra kéne fókuszálniuk, hogy mi történik ott – a tragédiára, ami összetörte a szívünket és az ukrán emberek bátorságára, ami mindenkit inspirál.

Nem vagyok egy külpolitikai szakértő, szóval meghagyom az elemzéseket nálam okosabb embereknek. Azt viszont tudom, milyen érzés felnőni háború után egy elfoglalt országban, és azt is tudom, hogy egy háborúban és az utóhatásaiban senki sem nyer. Mindenki szenved.

A háború a győztest és a vesztest is megtöri.

Vannak ukrán rajongóim és barátaim, illetve vannak orosz rajongóim és barátaim is. Nekem úgy tűnik, hogy senki sem akarja ezt. Remélem, hogy a józan ész fog győzni, és véget ér ez a szükségtelen háború, mielőtt túl sok élet megy tönkre.

Addig is kiállok az ukrán emberek mellett. Osztozom a gyászotokon és reménykedek a békében. Inspiráltok a bátorságotokkal és az emberségetekkel, miközben egy igazi rémálommal néztek szembe. Isten áldjon benneteket”

– írta Arnold Schwarzenegger.

Hollywoodban is sokan magukénak érzik az orosz-ukrán konfliktust, és próbálják a maguk korlátozott módszereivel békére ösztökélni a feleket, bár sajnos úgy tűnik, hogy erre egyelőre nincs túl sok esély – de azért reménykedjünk a legjobbakban, hátha valóban jobb belátásra térnek és végre véget érhet a háború.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás