promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyenesei Leila tökéletesen kerek feneke megbabonázta egész Dominikát
Borítókép:  Digi Sport / valkyvideo / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ex-sportoló a kedvese után utazott ki a karibi paradicsomba.

A csapatvilágbajnok magyar öttusázó és olimpiai résztvevő Gyenesei Leila 2014-ben vonult vissza az aktív sportolástól, de azóta sem tűnt el a közönség szeme elől. 2016-ban feleségül ment a színész-énekes Feke Pálhoz, így gyakori szereplője volt a bulvárlapoknak.

Az álompárnak 2017-ben kislánya született, ám a kapcsolat két évvel később zátonyra futott, és válás lett a vége. Akkoriban ezt a közös közleményt tették ki a Facebook-ra:

„A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk.”

A sebek az elmúlt időkben begyógyultak, és a közelmúltban Leila új párra talált. A TV2-n futó Exatlon Hungary új műsorvezetőjével, Monoki Lehel sportriporterrel jött össze, és az Instagram-oldala tanúsága szerint február legelején ki is utazott kedveséhez a forgatásokra a Dominikai Köztársaságba.

A riporterként és műsorvezetőként dolgozó ex-sportoló azóta egymás után posztolgatja a jobbnál jobb fotókat. Általában fürdőruhában pózol rajtuk, így jól látható, hogy a fél életen át tartó kemény edzések tökéletessé faragták a testét.

Az egyik búcsúképnek szánt bejegyzésben Leila hátulról mutatja meg nekünk magát a türkizszínű tenger előtt. Fekete bikinit visel, amelyben egyértelműnek tűnik, hogy jelenleg neki van a legkerekebb feneke Dominikán.

„Mit is jelent egy utazás? Elindulni valahonnan és megérkezni valahova… Valamitől egy időre búcsút venni, közben várakozni arra, hogy mit adhat a világnak egy olyan szeglete, ahol korábban még nem jártál. Hányszor, de hányszor pakoltam tele a bőröndöt sportfelszerelésekkel, szálltam repülőre, de sosem az úti cél volt a fontos, mindegy volt, hogy Nyizsnyij Novgorod vagy Palm Springs a helyszín... A verseny volt a lényeg, a teljesítmény és persze az eredmény. Most pedig azon kapom magam, hogy az, hogy hova megyünk, mindössze annyiban érdekel, hogy rövidnadrágokat, vagy télikabátot pakoljak a csomagba. A lényeg valahol egészen máshol van, azon, hogy kivel és kihez… Szeress és szeretve légy, ennyi!”

– filozofált még a kiutazás előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás