promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tigrisekkel akart bulizni az állatkertben - rosszul sült el a móka
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Be akart mászni a tigrisekhez az állatkertben, de nem jött össze végül a próbálkozás.

Gyermekként sokunk álmodozik arról (még talán felnőttként is), hogy testközelből megcsodálhasson egy olyan csodálatos vadmacskát, mint a tigris. Az állatkert ezért rengeteg embernek nagy szenzáció. Az ott szaladgáló gyerkőcöktől gyakran elhangzik a kérdés: ''megsimogathatom?'' Nos, egy amerikai férfiben hasonló vágyak ébredtek, ezért úgy döntött, hogy egy elvetemült ötlet formájában valóra is váltja őket. 

A Franklin Park állatkertben, Bostonban történt az eset, ahol Matthew Abraham megkísérelt bemászni a tigrisek kifutójára. 

A 24 éves férfit többen is látták az őrült akció közben, a helyszíni beszámolók alapján pedig kiderült, hogy reggel 9 órakor először a bejárati kapun mászott át. Később számos kerítést még átugrott és nem érdekelte egy veszélyt jelző tábla sem. Mindhiába próbálkozott, végül nem sikerült neki a tigrisekhez olyan közel jutnia, amennyire szeretett volna. 

Az állatkert közleményei szerint Matthew egy elzárt területen bújkált a tigriskifutó mögött, ahol rátaláltak és igyekezett elhúzni a csíkot. Nem jött össze a menekülőakciója, végül a park biztonsági szakemberei elfogták és átadták a rendőrségnek.

Massachusetts állami rendőrsége azt nyilatkozta, hogy a kihallgatás alatt kiderült a férfi motivációja: annyira érdekelték őt a tigrisek, hogy szerette volna őket testközelből megfigyelni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás