promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem neked való!” - Szabó Zsófi kiakasztotta a követőit – fotó
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tudták szó nélkül hagyni a választását, több hozzászólásban is kritizálták. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup elutazott vakációzni. Úgy döntöttek, hogy Monacóban pihenik ki magukat kettesben. Úgy tűnik, hogy felavatták a Valentin-napi ajándékot, és máris használatba került az óriási bőrönd. A páros meglátogatta a monacói herceg palotáját és Monte-Carlót is.

Zsófi nagyon aranyos képet posztolt, amin szorosan bújik össze a szerelmével, Shane Tusuppal. A rajongók olvadoztak a kettejük fotójától, és azt kívánták nekik, hogy örökre ilyen boldogok legyenek együtt.

Zsófi a városnézésükről is megemlékezett, ami már kevésbé pozitív visszajelzést kapott. A követői azonnal kiszúrták a tűsarkú csizmáját, amit nem éppen az egész napos városi túrákra találtak ki. A meglepő lábbeli rengeteg kritikát kapott, többek szerint nem Zsófinak való, mások szerint nagy a lábára. Megint mások viszont dicsérték a szépségét, és gratuláltak a csizmához is, ami nagyon jól állt neki. Volt, aki viszont az aggodalmát fejezte ki, hogy tud-e majd Zsófi menni másnap, ha egész nap óriási sarkakon egyensúlyozott.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagyon boldogok együtt, a sztáredző mindenféle ajándékokkal halmozza el szerelmét, a mostani utazáson például egy helikopteres városnézéssel lepte őt meg. Majd a kaszinókba is benéztek, de hogy melléjük állt-e a szerencse, azt nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás