Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Súlyos baleset érte VV Virágot: komoly sérülésekkel látták el a kórházban – fotó

Súlyos baleset érte VV Virágot: komoly sérülésekkel látták el a kórházban – fotó

Színes

Súlyos baleset érte VV Virágot: komoly sérülésekkel látták el a kórházban – fotó

Színes

BTP 16:51

Még VV Danit se tudta elérni telefonon az elején.

VV Virág és VV Dani még a Való Világ 10-ik szériájában jöttek össze. Nos, ők a mai napig együtt vannak és szeretik egymást, szóval nem csak a bezártság miatt találtak egymásra.

A párocska rekordot döntött, mert senki sem szexelt annyit a villában, mint ők. Ez néha annyira elszabadult, hogy VV Bálint például aludni sem tudott tőlük. Anno egy cikkben össze is szedtük nektek a legintimebb pillanataikat.

A kapcsolatuk innentől már tényleg csak a hálószobára tartozik, és nem figyelik kamerák a szeretkezéseiket, ahogyan a balhéikat sem.

VV Virág legutóbb az X-Faktorban is bepróbálkozott, de Gápsár Laci kettészakította az álmát. Lehet tényleg csak rossz napot fogott ki, mert VV Virág alapból nem énekel rosszul.

Ledneczky Virág Instagramján mindig azt látjuk, hogy az egykori VV-szereplő teljesen ki van simulva. Most azonban nem rég kitett magáról egy képet, amin látszik, hogy alaposan összetörte magát.

Az egyik Facebookos-csoportban terjedt a kép, mivel VV Virág inkább gyorsan törölte. Az Instagram-sztoriból kiderült, hogy az elején még VV Danit se tudta elérni a balesete után.

A fotó már elkezdett terjedni, és az egyik olvasónk fel is töltötte internetre, amit ide kattintva értek el.

VV Virágnak első ránézésre hála égnek nincsen nagy baja. Hogy mi történt pontosan, arról majd később biztosan le fog hullni a lepel.

Borítókép: RTL Klub official