promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos üzenetet kapott Rúzsa Magdi, aki valószínűleg még kórházban van
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi nem olyan rég még az Instagram-oldalára is posztolt.

Rúzsa Magdi számára nem volt könnyű a terhesség, mivel három gyerek várta a pocakjában, hogy megszülethessen. Az énekesnő nem bízta a véletlenre a dolgot, és már december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet mellett a legnagyobb biztonságban érezhesse magát.

Rúzsa Magdi gyerekei végül február elsején születtek meg – név szerint: Lujza, Keve és Zalán.

Magdit megviselte, hogy keveset tudott aludni, de bizony még most jön a neheze. Anno közölte is az Instagram-sztorijában, hogy még néhány hétig a Honvéd Kórházban kell maradniuk megfigyelésre.

Nem rég az énekesnő posztolt egy reklámot Instagramra, de ezt biztosan nem most fotózták.

A művésznő már lehet otthon van a picikkel, de még kevés információt tudni arról, hogy milyen a helyzet.

Mindenesetre Rúzsa Magdolna egyik pályatársa üzent az énekesnőnek:

„Két iker pont annyi, amennyit egy anyuka egyszerre elbír, Magdinak így nehezebb dolga lesz. Két keze és két melle van egy nőnek, ezért három baba esetén bizonyos helyzetekben kevés tud lenni segítség nélkül. Én az idő nagy részében egyedül voltam a fiaimmal, és tényleg úgy éltem meg, hogy kettejükhöz mindenem adott. Emiatt nem stresszeltem. Ha párhuzamosan kellett őket pelenkázni vagy megetetni, számíthattam a páromra. Alapvetően, ha egy ikres anyuka nem izgul, hogy jaj, most mi lesz, azzal csak jót tesz önmagának. Gondolom, Magdi is számíthat a férjére, akinek az egyik gyereket a kezébe lehet nyomni, azért nem megoldhatatlan feladatról van szó”

- üzente Kollányi Zsuzsi a Borson keresztül.

A hazai sztárvilágban Adának, Kozma Orsinak, és Baby Gabinak is ikrei születtek, de Rúzsa Magdi most jelenleg a csúcstartó a hármas ikrekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás