promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évit hiányos öltözetben, a földön fekve dolgoztatták meg alaposan
Borítókép:  Hír TV / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fekete sortban, pink topban, barnára sült bőrrel jelentkezett.

Pár hete még irigyelhettük Sári Évit, aki a napfényes Zanzibáron töltött el hosszabb időt, hogy kipihenhesse a tavalyi év fáradalmait, és rákészüljön az új szezonra. Az énekes-színésznő csajos bulit tartott a trópusi paradicsomban, de február közepe táján már itthonról jelentkezett be.

Elsőre aggasztónak tűnt a hír, hogy az afrikai kiruccanást követően rögtön állapotfelmérésre sietett, de aztán kiderült, hogy tervezett látogatásról volt szó. Évi úgy gondolta, hogy 44 évesen már tudatosabban kell figyelnie az egészségére, a megelőzés pedig mindig jobb a kórházi kezelésnél.

„Nincs akut problémám, van viszont visszatérő derék- és nyakfájásom. Ezeket a rossz tartásnak, de legfőképpen a magassarkú viselésének tulajdonítom”

– jelezte akkor, és nemrég beszámolt arról is az Instagram-oldalán, hogy milyen eredménnyel zárult az állapotfelmérése:

„Az eredmény nem lepett meg, hisz sejtettem, hogy lesz min dolgozni... Nos, kiderült, hogy nem véletlenül szokott fájni a derekam, ugyanis hiába a rendszeres edzés, a derekam izmai nem elég erősek, így ezekre több figyelmet kell szánni ahhoz, hogy ne legyen később baj, mondjuk akár egy jó kis gerincsérv.”

Az énekes-színésznő egy videót is kitett arról, hogyan dolgoztatták meg alaposan az alsó testét egy óriási gumilabda segítségével. Évi fekete sortban és pink topban feküdt le a kőkemény földre, hogy jól átmozgassák a derekát és a lábait.

Azt is megjegyezte, hogy a gyakorlat kívülről ugyan könnyűnek tűnhet, de egyáltalán nem az. Különösen annak nem, aki – mint Évi – rendszeresen fájlalja a kérdéses tájékokat. Viszont nincs mese, gyűrni kell tovább, most úgy néz ki, hogy a szőkeségnek hetente kell kezelésekre járnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás