promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Ada az ebéd mellett a gyönyörű melleit is kitette az asztalra – Hova nézzünk?
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ex-műsorvezető a helyes táplálkozásról értekezik, de a férfiak tekintete máshova kalandozik.

A VIVA zenetévé műsorvezetőjeként megismert Pintér Ada ma már háromgyermekes, sugárzó szépségű édesanya. A 39 éves influenszernek tavaly született meg a kislánya, a két nagyfia viszont már kész férfi, rendesen a fejére nőttek.

„Amikor a fiúkkal sétálunk, vicces nézni a szemből jövő arcokat. Sokszor látszik, hogy nem értik a felállást, hogy most ki kinek a kije”

– posztolta tréfálkozva Ada is, aki – legyen szó kicsi vagy nagy gyerekről – egyre jobban érzi magát az anyaszerepben. Ezért is indította el pár hónapja a kismamáknak és gyakorló szülőknek szóló weboldalát, ahol rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot kaphatnak az érdeklődők.

Például a helyes táplálkozás szabályairól, amelyeket Ada maga is igyekszik kőkeményen betartani. Néhány napja egy tipikus ebédjéről posztolt képet, és azon a hús, a rizs és a guszta zöldségek mellett egy vitaminos üveg is megjelent.

No, meg az ex-műsorvezető gömbölyded mellei, amelyek szinte ki akartak bukni a szűk fekete top tetején. Míg a nők az egészséges ételt dicsérték, néhány férfi kommentelőt zavarba hozott a látvány.

„Hova nézzek?”

„Jó dekoltázs!”

– jöttek a szokásos bókok, amit Ada alighanem már megszokhatott. Nem is törődött velük igazán sokat, fontosabbnak tartotta az üzenete célba juttatását.

„Azt gondolom, köztudott rólam, hogy változatosan és egészségesen szeretek táplálkozni, figyelek az alapanyagokra, összetevőkre. Azt viszont kevesebben tudják, hogy még így is nagy vitaminszedő vagyok. Már a babatervezésnél speciális vitaminra váltottam, amit folytattam kifejezett terhes, majd szoptatós vitaminnal, hiszen ezekben a hónapokban kifejezetten fontos többek között például az omega 3 vagy épp a folsav magas bevitele”

– adott megszívlelendő tanácsokat nőtársainak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás