promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti dilemmázik, az emberek segítségét kéri - Vajon mi a jó döntés?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti látványosan próbálja lefoglalni magát, mióta bejelentették a válásukat Kulcsár Edinával.

Sokan meglepődtek, mikor Kulcsár Edina és Csuti pár héttel ezelőtt bejelentették, hogy külön utakon folytatják, az viszont egészen meghökkentette az egész országot, mikor mindössze három nappal később kiderült, hogy Edina összejött G.w.M-mel, a híres magyar rapperrel. Azóta az újdonsült sztárpár folyamatosan kapja a gusztustalan támadásokat, Csutit viszont nagyon sajnálják az emberek, hiszen sokak szerint megalázó volt, ahogy Kulcsár Edina bánt vele.

Csuti kifejezetten aktív manapság Instagramon, ami valószínűleg azért van, mert próbálja elterelni a figyelmét a mostani eseményekről, és inkább a közösségi oldalán éli ki magát – így például legutóbb azt is megtudhattuk, hogy mekkora dilemmát jelent neki eldönteni, hogy vacsora után egyen-e desszertet, vagy sem.

„Az örök dilemma, enni vagy nem enni egy kis desszertet vacsi után? Édesszájúak figyelem! Melyiket rabolnátok le a tálcámról?”

– írta Csuti.

A híresség előtt csak úgy sorakoztak a finomabbnál finomabbnak tűnő édességek, de a követői egyértelművé tették, hogy a madártej az, amit szinte mindenki választana – bár az egyik komment alapján valaki inkább Csutit kérné desszertnek, ami nem meglepő, hiszen mostanában szinte naponta jár edzeni, így hihetetlenül jó formában van.

Akit pedig érdekel a válasz Csuti örök dilemmájára: este nem ajánlott édességet fogyasztani, ugyanis vércukoringadozáshoz vezet az éjszaka folyamán, ami rossz alvást eredményezhet – viszont 1-2 kocka étcsoki még belefér, ha mindenképp nassolnánk ilyenkor.

Itt lehet megnézni Csuti posztját és a desszertválasztékot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás