promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie-t lebuktatta a titkos szerelme?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie viharos szakítást tudhat maga mögött. Elképesztő dráma közepette mentek szét korábbi férjével, Brad Pittel. Azóta leginkább a gyerekeire és a karrierjére fókuszál, de a párkapcsolati státusza is folyamatos téma.

A szerelemi élete sokakat érdekel, ex férjével, Jonny Lee Millerrel is szóba hozták már, miután többször látták együtt. Hogy ez a kapcsolat létezett-e vagy csak barátság volt a két színész között, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, hogy új szerelme lebuktatta őt.

Felröppent már korábban is a hír, hogy Angelina Jolie és a több, mint 10 évvel fiatalabb The Weeknd randiznak. A pletykákra akkor egyikőjük sem reagált, de az énekes legújabb dalában meglepő utalások fedezhetőek fel, amik akár egy beismeréssel is felérnek.

Az emberek azt feltételezik, hogy a Weeknd Here We Go… Again című dala Angelina Jolie-ról szól. Az énekes nemrégiben adta ki vadonatúj albumát Dawn FM címmel. Az album tele van mostanában írt dalokkal, köztük a már említettel. A dalban egy izgalmas új kapcsolatról énekel, valamint arról, hogy visszagondol egy volt partnerére, és arra, hogy hol tartanak most.

A The Weeknd arról ismert, hogy olyan dalokat ír, amik a saját személyes életét tükrözik, bár nem gyakran nyilatkozik a mondanivalójukról. Ennek ellenére nehéz figyelmen kívül hagyni a párhuzamot a Here We Go… Againben és a The Weeknd valós életében pletykált románcában Angelina Jolie-val.

A dalban egy filmsztárral való randevúzásról énekel.

And my new girl, she a movie star
My new girl, she a movie star

- áll a dalban, amiben filmsztárnak nevezi az új szerelmét.

Angelina Jolie-t és The Weekndet először 2021 júniusában hozták kapcsolatba, állítólag ketten együtt vacsoráztak egy Los Angeles-i étteremben. Bár sem Jolie, sem az Abel Tesfaye, vagyis The Weeknd nem erősítette meg a kapcsolatukat, később többször is látták őket együtt, ami természetesen, megmozgatta az emberek fantáziáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás