promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte kipattantak Nicole Scherzinger hatalmas mellei a szív formájú felsője alól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bronzbarna, szexi énekesnő a Super Bowl-győzelmet ünnepelte.

A Valentin-nap mindenkit megihletett, a sztárok egyre-másra posztolják ki az olyan képeket, hogy ők milyen rafinériákkal készültek a szerelmesek napjára. Nicole Scherzinger például elképesztő ruhákba öltözött, amelyekben még a szokásosnál is vadítóbban nézett ki.

A hawaii születésű, 43 éves énekesnő egy tűzvörös, szív alakú felsőt húzott magára, amely mintha kissé alulméretezettnek tűnt volna, hiszen szinte kipattantak alóla a mellei. A különleges darab ellensúlyozásaként nagyon jól mutatott a szakadt farmer.

Fotó: Profimedia

Nicole a barátaival, de a pasija, az egykori rögbijátékos Tom Evans nélkül bukkant fel egy Los Angeles-i étteremben, hogy megünnepelje a helyi Rams csapat Super Bowl-on aratott győzelmét. Mindenesetre meglepő, hogy az énekesnő éppen a Valentin-napot nem töltötte kedvesével.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy az életemben, Nicole Scherzinger! Boldog Valentin-napot, szerelmem!”

– írta Tom a Pussycat Dolls sztárjának, feltehetőleg azért is, nehogy rögtön pletykák röppenjenek fel róluk. Az énekesnő mindenesetre a pasija nélkül is jól érezte magát, hiszen különleges viseletével megint sikerült felhívnia magára a figyelmet.

A hölgyek részére mellesleg eláruljuk, hogy a Nicole által viselt felső egy Nikita Karizma-darab volt. Viszonylag olcsón, 49 fontért (vagyis 20 ezer forintért) már elérhető, igaz, nincs benne olyan sok anyag, hogy többet kérjenek el érte.

Ez egyébként egy brit márka, amelyet Paris Hiltontól Lady Gagáig sok híres hölgy visel és reklámoz. A szivecskés felsőhöz jól passzol a farmerdzseki is, amelyet viselője magára teríthet, ha estére lehűlne az idő.

Nicole magát a nevezetes meccset nem a helyszínen nézte meg, hanem egy stúdióban, hiszen éppen akkor az Álarcos énekes amerikai változatának forgatásán vett részt. A győzelem utáni bulin viselt szettjét jól kiegészítette a vörös körömcipő és az ezüst gyűrűk, fülbevalók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás