promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M-et durván megfenyegették, nem várt helyről jött a kőkemény támadás - videó
Borítókép:  youtube.com/GWMMUSIC (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Videón üzent G.w.M-nek az új ellensége, aki a látványos harcmozdulataival fenyítette be a rappert.

Hetek óta Kulcsár Edina és Csuti válásáról, illetve arról beszél az egész ország, hogy a nagy bejelentés után mindössze három nappal kiderült, hogy Edina összejött a híres magyar előadóval, G.w.M-mel, akivel azóta is rengeteg támadást kapnak. Puzsér Róbert és Dancsó Péter mellett még Alekosz is beszólt nekik, amit már a rapper sem tudott szó nélkül hagyni, de végül nem lett a dologból semmi – legalábbis eddig úgy tűnt.

A napokban felkerült egy felvétel a netre, amin Alekosz testvére látható egy hosszabbítóval a kezében, miközben fenyegető üzenetet fogalmaz meg G.w.M-nek – sőt, Nagy Tibor azt is megmutatta, milyen harcmozdulatokkal intézné el a hírességet, ha esetleg könyörtelen összecsapásra kerülne a sor.

Nagy Tibor videóját, keménykedését és fenyegetéseit persze nem igazán lehet komolyan venni, hiszen érezni rajta, hogy ő is az Alekosztól megszokott humort képviseli, és nem áll messze tőle a tudatos polgárpukkasztás – amivel jelen esetben nincs is baj, hiszen kifejezetten vicces lett a végeredmény.

Lehet, hogy G.w.M újabb ellenséggel „gazdagodott”, de minden jel arra utal, hogy nem kell túlzottan félnie, hiszen Alekosz testvére úgy tűnik, hogy se a szájkaratéban, se az igazi karatéban nincs otthon – de legalább nagyon szórakoztató, amit csinál.

Itt lehet megnézni Nagy Tibor videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás