promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gwyneth Paltrow mindent megtesz a sikerért - Megrágcsálta a vagina illatú gyertyáját (videó)
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Super Bowlt rengeteg ember nézi, de a figyelmüket egy kis megbotránkoztatással lehet a legjobban felhívni.

Gwyneth Paltrow-nak sok mindennel sikerült már kiakasztania az embereket, úgy tűnik, hogy ez lett az új hobbija. Most éppen jóízűen eszegeti a vagina illatú gyertyáját, amit ő maga dobott piacra.

A reklámban a színésznő beleharap a termékbe, majd azt mondja:

„Ennek a gyertyának vicces íze van. Nem rossz, de vicces.”

Alatta pedig a mémmé vált zene, Kreepa Oh No című dala szól. A teljes reklámot majd a Super Bowlon mutatják be, de a lényeg a rövid előzetesben is benne van.

A videó célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy nem csak ételeket lehet vásárolni az Uber Eatstől, hanem egyéb termékeket is, például az ominózus gyertyát.

Gwyneth Paltrow két éve dobta piacra a termékét, aminek elvileg olyan illata van, mint a vaginájának. (Az íze is olyan vajon?) Elég sokat kell annak fizetni, aki Paltrow hüvelyét szeretné szagolgatni, nagyjából 22 ezer Ft egy ilyen gyertya, ami baleset veszélyes is. Egy éve azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az egyik gyertyája felrobbant, majdnem megölve ezzel egy angol nőt.

Nem Gwyneth Paltrow az egyetlen, aki nem megszokott dolgokba harap bele. Kapott egy saját reklámot Trevor Noah és Jennifer Coolidge is. Utóbbi egy rúzst és egy sminkecsetet kóstol meg, előbbi pedig egy dezodort. (Egyedül Trevor Noah tűnik elégedetlen az ízekkel.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás