promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtisnek van egy másik szerelme - A párja, Barnai Judit már reagált is a dologra – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármit is csinál Barnai Judit, Curtisnek mindig lesz egy másik szerelme.

Majka zenésztársát, Curtist nem igazán kell bemutatni azoknak az embereknek, akik követik a bulvár világát, mivel mindig akadt valami, ami miatt a címlapokra tudott kerülni. Maradjunk annyiban, hogy Széki Attila élete korántsem annyira nyugis, mint amennyire szeretné.

Az előző párjával, Széki Krisztivel anno azért mentek szét, mert a rapper félrelépett. Curtis felesége már régen várandós volt a kisfiukkal, amikor felesége tudomást szerzett a szerelme hűtlenségéről.

Később egy új fejezet kezdődött Curtis életében. Sikeresen hátat tudott fordítani a drognak, majd 2020 nyarán megismerkedett Barnai Judit profi kosárlabdázóval. A rapper a Balatonnál belevágott a közepébe, és megkérdezte a sportolót, hogy nem lenne-e kedve vele megnézni a naplementét. Onnantól már nem volt kérdés, hogy össze fognak jönni.

Tavaly decemberében mindenkit ledöbbentett a hír, hogy Curtis és Judit szakítottak. Nem is cáfolták, hogy voltak köztük gondok, de aztán ki mégis ki tudtak békülni egymással.

Azóta szent a béke, és boldogabbak, mint valaha.

Barnai Juditnak azért le kell nyelnie a keserű pirulát, hogy bármit is tesz, Curtisnek lesz egy másik szerelme. A rapper nem is rejtette el az érzelmeit, és őt köszöntötte fel elsőként Valentin-napon.

„Boldog Valentin napot szerelmem! Február 26-tól végre újra együtt lehetünk”

- írta Majkának viccesen Curtis, akivel közösen végre belekezdenek a 2022-es Swing turnéba.

„Felveszem neked ma a piros magassarkú bugyimat!!!”

- válaszolt poénkodva Majka, majd féltékenyen megérkezett Barnai Judit is egy üzenettel.

Lehet a nappal Makjáé, de az éjszakát remélhetőleg tényleg Curtis igazi párja kapja meg, és romantikáznak majd egy nagyot Barnai Judittal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás