promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Scherzinger szőke lett? Rá sem lehet ismerni - Fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis egy fotózás idejére.

A Pussycat Dolls énekesnője szőke parókában és meseszép, szexi, piros ruhába öltözve készített fotót, amit meg is osztott Instagramon. A további képeken pedig merészen áttetsző fekete ruhákat visel.

Nicole Scherzinger, akiről meg nem mondanád, hogy már 43 éves, gyönyörűen néz ki, bár szőkeként és ezzel a sminkkel szinte felismerhetetlen.

A követői teljesen odáig vannak az új külsejéért, csak úgy dőlnek a döbbent hozzászólások, amik alig győzik dicsérni az énekesnő kinézetét.

Egy hónapja, sajnos, szomorú hírt kellett közölnie a rajongóival, mivel a covid miatt le kellett mondaniuk a koncertsorozatot, amit már régóta terveztek, és ami a Pussycat Dolls nagy visszatérése lett volna.

Akkor Instagram Story-ban erősítette meg a híreket:

"Köszönjük mindenkinek, aki jegyet váltott a PCD koncertjeire – nagyon hálásak vagyunk a támogatásért és a hűségért! A világjárvány folyamatosan változó körülményei miatt megértem azt a döntést, hogy a turné dátumait muszáj volt törölni.”

Majd így folytatta:

"Rengeted időt, kreatív energiát és a saját pénzemet fektettem abba, hogy újra életre keltsem ezt a projektet, és bár természetesen hihetetlenül elszomorít ez a döntés, nagyon büszke vagyok arra is, amit elértünk. Rövid ideig együtt lehettünk a koronavírus előtt.”

A Pussycat Dolls több mint egy évtized után készült turnéra indulni, mióta 2019-ben újra egyesültek a brit X-Faktorban. Melody Thornton kivételével minden tag visszatért volna a Unfinished Business című koncertsorozatra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás