promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg szakított Tápai Szabina és Kucsera Gábor? Most kiderült az igazság!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg pletyka terjedt mostanában Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásáról, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Az utóbbi hetekben több helyen is hallani lehetett, hogy zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ráadásul a szóbeszédek szerint egy harmadik személy miatt. A közösségi oldalaikon már jó ideje nem szerepelnek együtt, így a rajongók nagyon elkezdtek aggódni – de a sztárpár most elárulta az igazságot, és véget vetett a pletykáknak.

„A házasságunk még tart, nem váltunk el, és – a pletykákkal ellentétben – még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki – és később a húgainak – az ismertségből”

mondta Kucsera Gábor.

Elárulták, hogy valóban vannak gondok a házasságukban – mint mindenkinek –, de tesznek azért, hogy megmentsék azt, hiszen az ő kapcsolatuk alapja a barátság, így hisznek abban, hogy mindent meg tudnak beszélni egymással a jó viszony megtartása és a gyermekeik érdekében:

„Természetesen átfut az agyunkon, vajon mi lesz, ha nem sikerül megmenteni a házasságunkat. Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást. Mindent meg kell tudnunk beszélni – lehetőleg humorral, és nem karót nyelten –, hiszen van három gyerekünk, ők mindennél fontosabbak nekünk. Azt tartjuk szem előtt, hogy ők ne sérüljenek”.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor hamarosan a 10. házassági évfordulójukat ünneplik, ráadásul úgy, hogy újból kimondják egymásnak a boldogító igent egy fehér homokos tengerparton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás