promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gondok vannak Szabó Zsófi mellével? Valaki szerint kellene már neki egy új
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki nyugodjon meg, mert nem Shane Tusup van ezen a véleményen.

Shane Tusup és Szabó Zsófi nagyon sokáig igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat mivel bimbózó szerelmük még nagyon az elején járt, de aztán tavaly december elején kitárulkoztak a sajtónak. Ez azért is történt meg, mert már rengeteg pletyka terjedt róluk, és a bulvársajtó igazán kezdett elszabadulni.

Shane Tusup érdeklődését akkor keltette fel Zsófi, amikor elment a Reggelibe egy beszélgetésre. Ekkor azonban még volt párja az edzőnek, de mielőtt elkezdtek volna komolyabban randizni Zsófival, Shane rendezte a magánéletét.

Az edző annyira komolyan veszi a kapcsolatot, hogy még magyar órákra is jár. Nem könnyű nyelv a miénk, de meg akarja tanulni teljesen.

A többség teljesen elolvadt, amikor Szabó Zsófi megosztotta Instagramon, hogy a kedvese milyen üzenetet hagyott neki a tükrön.

„Te vagy életem szerelme”

- írta neki Shane.

Persze az egyik kommentelő úgy gondolta, hogy nem ezzel kell foglalkozni, hanem azzal, hogy Szabó Zsófi szerinte már túl vékony, és a melleit is illene megcsináltatnia.

„már most nagyon vékony vagy szerintem, kicsit hizz, nyakad is nagyon vékony. Meg egy új cici is nagyon kellemes látvány lenne rajtad szerintem, mert az arcod gyönyörű”

- írta a deszkas.srac nevű kommentelő.

Aztán persze rögtön jött valaki, aki védelmébe vette Zsófit. A celeb követője egy röhögős szmájlivel indított, majd jött a szöveg:

„kit érdekel h neked mi tetszik nem te vagy a párja sőt senkije nem vagy,hogy neked akarjon tetszeni.”

Shane Tusup és Szabó Zsófi között persze most annyira nagy a harmónia, hogy semmilyen kommenttel nem fognak foglalkozni, és ez így a helyes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás