promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiváló dolgozó: munka közben gyakran van orgazmusa egy nőnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindez nem olyan nagy csoda, mert ezzel jár a foglalkozása.

Edwina Caito szakmájáról képtelenség eldönteni, hogy a világ legjobb munkája, vagy egyenesen istencsapás. A hölgy ugyanis szexjátékszereket tesztel, de nemcsak minőségellenőrként, hanem valóban éles próbának veti őket alá.

Az erotika az élet sója, de napi nyolc órában azért ez is fárasztó tud lenni. A dildókkal, vibrátorokkal és más szexuális segédeszközökkel való állandó foglalatoskodás Edwina szerint sem kifejezetten álommeló. Ő is inkább csak kényszerből kezdte el, hiszen némi pluszpénzre volt szüksége a gyermekei felneveléséhez.

A nő 30 éve űzi az ipart, igazán tudja tehát, mit beszél, és valóságos szakértő lett a témában. Tapasztalatait pedig rendszeresen megosztja a Bedbible nevű oldalon, amely a szexre és a szexjátékszerekre szakosodott.

Edwina állítása szerint a sikerei titka az, hogy minden furcsasága és szokatlansága ellenére komolyan veszi a munkáját.

„Bár izgatott leszek, amikor egy új játékszert hoz nekem a posta, de azért nem kiáltok fel, hogy szuper, ma maszturbálni fogok!”

– ecsetelte a hölgy a meló részleteit. Aztán igyekszik alaposan megismerni a küldeményt, hogy utána a leendő vásárlókat minden szükséges és valóban hiteles információval el tudja látni a termékről.

Edwina igazán lelkiismeretes, hiszen a játékszereket már az unboxingtól bemutatja, vagyis nemcsak a termékekre koncentrál, hanem azok csomagolását is kielemzi. Rengeteg mindentől függ, hogy egy játékszer képes-e betölteni a funkcióját, eléggé kényelmes és praktikus-e, és a tapasztalt nő minden paraméter tekintetétben képes hiteles értékelést nyújtani róluk.

„Ha a hüvellyel kapcsolatos játékszerről van szó, akkor természetesen ki is próbálom. Aztán leírom, hogyan működött, milyen érzést váltott ki, és milyen erős orgazmussal ajándékozott meg”

– mondta Edwina, aki a kedvenceit maga is ott tartja az éjjeliszekrényén, de a szekrénye is tele van a csecsebecsék dobozaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás