promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyilkos dekoltázst villantott a szőke, szexi fehérneműmodell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dús keblű hölgyet a közelmúltban Cristiano Ronaldóval is hírbe hozták.

Rhian Sugden 35 évesen is keresett modellnek számít, hiszen az alkata tökéletesen megfelel a női fehérneműk vágykeltő bemutatására. A szőke manchesteri hölgy darázsderekán és hatalmas keblein minden bugyi és melltartó elképesztően mutat.

Nem csoda, hogy néhány éve a sztárfocista Cristiano Ronaldóval is hírbe hozták. A portugál találkozott is Rhiannal, sőt az eligazolása után még Madridból is tartotta vele a kapcsolatot, egészen addig, amíg a modell akkori vőlegénye (immár férje), a színész Oliver Mellor erélyesen rá nem szólt.

„Meglehetősen jó barátságban voltak, de végül Oliver rájött erre, és küldött egy udvarias üzenetet Ronaldónak, hogy kopjon le. Ronaldo azután törölte a beszélgetéseiket, és Rhian egy mukkot sem hallott többet felőle. Ezzel pedig elégedett, mert nem érdekli a focista”

– tálalt ki akkoriban az esetről egy közeli ismerős. Rhian persze azóta sem él apácaéletet, az Instagram-oldalán szívesen mutatja meg magát izgató fehérneműkben. Évről évre naptárt is kiad magáról, amit a rajongók azonnal elkapkodnak.

Fotó: Profimedia

Az érett korú modell nemcsak bugyiban és melltartóban, de bikiniben is remekül fest. Ezt a napokban is bizonyította, amikor a napfényes Szardínia szigetéről küldött magáról fotókat, azt is elárulva, hogy Porto Cervóban igyekszik erőt gyűjteni az előttünk álló évre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás