promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a brazil modellt a Vatikánból, annyira szexin volt felöltözve
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pápai államnak szigorú előírásai vannak a ruházatra vonatkozóan.

Rómába látogatott január végén a modell-influenszer Juju Vieira. A merész képeiről ismert brazil hölgy meg akarta tekinteni a Vatikán kincseit is, de a pápai állam területéről kitessékelték a túlságosan szexi öltözéke miatt.

Juju mindezt persze érthetetlennek és óriási tiszteletlenségnek tartja. Vissza is feleselt a férfinak, aki a testhez simuló ruhát és a hosszú csizmát nem helyénvalónak tartotta, de kiutasítója hajthatatlan maradt.

„Odajött hozzám egy ott dolgozó úriember, és azt mondta, hogy ide imádkozni jönnek az emberek. Mivel szerinte nem voltam megfelelően öltözve, arra kért, hogy távozzak, szóval egyszerűen kirúgott a Vatikánból”

– írta sértődötten az influenszer. Azért is érezte kényelmetlenül magát, mert többen is tartózkodtak a közelükben, vagyis nagyon ciki volt a szituáció. A Vatikán előírásai szerint egyébként a férfiaknak és nőknek is úgy kell öltözniük, hogy a vállukat és térdüket egyaránt fedje a ruha.

„A nőknek nem engedélyezett az ujjatlan felsők, haspólók vagy szűk ingek viselete. A vállat takarni kell, ha pedig szoknyát vagy ruhát hordanak, akkor annak takarnia kell a térdet”

– olvasható a szigorú szabályzatban. Persze, minden előírás kijátszható, sokan ezért visznek magukkal kendőt, nadrágot, esetleg a hidegebb időben egy kis kabátot, hogy szükség esetén azzal takarják el magukat. Jujunál azonban semmi ilyesféle nem volt, így egyelőre ki kellett hagynia a Vatikán látványosságait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás