promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csollány Szilveszter felesége könnyfakasztó mondatokkal búcsúzott az elhunyt olimpikontól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lezajlott Csollány Szilveszter búcsúztatója, nagyon megható volt, amit a felesége mondott róla.

Nemrég még az egész ország azért izgult, hogy Csollány Szilveszter felépüljön, és végre hazatérhessen a kórházból, miután elkapta a koronavírust. A sportolónak sajnos nem sikerült győznie a betegséggel szemben, így sajnos január 24-én, 51 évesen elhunyt. Rengetegen gyászolják az olimpikont, akit ma búcsúztattak el a Farkasréti temetőben.

„Szavakban leírhatatlan a fájdalmunk. Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja. Mindenki a nagyszerű sportolót, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt ismeri, aki 49 évesen egyedül felkészült, és lefutotta a maratont. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mindene volt a családja, a gyerekei, bármit megtett értük, kislányunk allergiája miatt még főzőtanfolyamra is járt. Sokszor mondta: ha a család boldog, nincsen gondod! Imádta a természetet, itthon kertészkedett, sokat kirándultunk, utaztunk, szerette a művészeteket, még zongorázni is megtanult autodidakta módon, sőt komponált is. Egy fantasztikus sportkarrier után varázslatos, kiteljesedett családapa lett. Semmi baj, megyünk tovább – ez volt a szava járása, ebből próbálok most erőt meríteni. Kimondhatatlanul hiányzik…”

búcsúzott elhunyt szerelmétől Csollány Judit, a sportoló özvegye.

A megemlékezésen többek között az olimpiai bajnok Berki Krisztián is jelen volt, aki elmondta, hogy hősként tekintett Csollány Szilveszterre, akinek nagy szerepe volt abban, hogy ő is tornász lett, hiszen mindössze 15 éves volt, mikor látta őt aranyérmet nyerni Sydney-ben, ez pedig hatalmas lökést adott neki.

Emlékezzünk Csollány Szilveszterre pályafutása egyik legszebb pillanatával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás